продам будинок

Київська область Броварський район,  село Зазим'я
Показати на карті
330'000 USD
1222 за м2
Код: 842199644
К-ть кімнат: 9
Поверх: 3
Площа: 270 м2
Земельна ділянка: 16 сот
оновлено: 11 травня
Продам будинок в с.Зазимʼя; Ідеальний сімейний будинок плюс гостьовий з гаражем в чудовому місці. Оптимальне розташування з чудовим краєвидом. Триповерховий з загальною площею 270 кв метрів та гостьовий будинок з гаражним приміщенням двоповерховий з площею 95 кв метрів. Площа ділянки 16 соток. Для підсипки ділянки використано тільки природні матеріали як пісок та чорнозем (ні якого бруду, бою строй матеріалів і тд) Побудовано з екологічно чистих матеріалів з дотриманням усіх будівельних норм і вимог, з розробкою робочого проекту. Все будувалось для себе з використанням PREMIUM матеріалів. Будинок: - Стіни побудовані з газобетонного блоку 375 мм (таких ви не бачили) і утеплені мінеральною ватою Paroc 150 мм. - ⁠покрівля виконана з використанням бітумної черепиці марки Kerabit (Фінляндія). - ⁠склопакети Rehau з закачаним в середину газом що забезпечують максимальне енергозбереження. - ⁠камін закритого типу (за допомогою якого можливо швидко зробити комфортну температуру в домі) - ⁠система теплих полів - ⁠електрика виконана на найкращому рівні з використанням ГОСТу. Також використані діф автомати. - ⁠вся розводка сантехніки тільки з використанням труб Rehau. - ⁠вхідна група дверей виготовлена на індивідуальне замовлення з дуже якісного металу, оздобленням, фурнітурою та замками Motura (за допомогою яких вам не потрібно мати 5 ключів на 5 дверей а тільки 1). - ⁠Опалювання можливе за допомогою каміна, твердопаливний чавунний котел Bosh з можливістю використання деревини так і вугілля (все що горить), електрокотел. - ⁠бойлер на 120 літрів з можливістю підігріву від твердопаливного котла. - ⁠все максимально автоматизовано. - ⁠скважина 108 метрів - ⁠очисна система води Ecosoft. - ⁠сигналізація - ⁠система відеонагляду - ⁠перший поверх кухня, вітальня, гостьова кімната, сан вузол з душем, котельня. - ⁠другий поверх 4 спальні, головна спальня з гардеробом та виходом на чудовий балкон, ванна кімната та санвузол. - ⁠третій поверх виконано з використанням деревини і має один робочий кабінет, велику залу та додаткове приміщення для зберігання речей. - ⁠дві чудові великі тераси, чудова можливість влітку пролити час на повітрі. Гостьовий будинок з гаражним приміщенням із стін газобетонного блоку 375 мм та в утеплені мінеральною ватою Paroc 100 мм. Покрівля з бітумної черепиці Kerabit (Фінляндія). - склопакети Rehau з використанням газу що забезпечує максимальну ернергоефективність. - ⁠сигналізація - ⁠електроопалення - ⁠перший поверх санвузол, котельня, гаражне приміщення - ⁠другий поверх гостьовий з розподілом на спальню та велику залу з оздобленням деревини.

 Комунікації:
- Електрика (ДТЭК Обленерго) (автомат на 50А з можливістю збільшення на 63А) заведено у будинок. - ⁠Каналізація - індивідуальний автономний проект без необхідності замовляти послуги. Все автономно. Такого у ваших сусідів не буде.
- 4 септики. - ⁠дренажне поле відведене в садок з трьома рукавами, кожний по 15 метрів, вмикається автоматично при досягненні максимального рівня в останньому септику. - ⁠допоміжна система на випадок великого паводку з можливістю блокування від основної. - ⁠3-х фазний генератор на 5.5 кВт Hyundai. Ступінь готовності орієнтовно 90% Торг