Aрхів - оголошення нерухомості не активне. Оновлено 15 березня

схожі активні оголошення за лінком:
продам квартиру Івано-Франківська область місто Івано-Франківськ



Схожі оголошення:

продам квартира

Івано-Франківська область ,  місто Івано-Франківськ
Показати на карті
53'899 USD
1399 за м2
УкрХата - оголошення нерухомості.
Код: 829334963
Поверх: 10 із 12
Площа: 38.5 м2
Кухня: 18 м2
Ванні кімнати: 2
оновлено: 15 березня
Сучасна квартира **.*м*. Прямий продаж від власника; Сучасна, продумана, ексклюзивна-не така як у всіх квартира- в центральній частині міста! Прямий продаж від власника! Квартира підходить під програму еОселя, та іпотеку *%. Площа квартири **.*м*,
і за рахунок правильного перепланування, по відчуттях та функціональності вона дуже простора.
-має величезну кухню студію **м*!
-лоджію з панорамними вікнами, -ванну кімнату *м*,
-спальню,
-велику гардеробну кімнату, -просторий коридор. Квартира спроектована та перепланована професійним дизайнером, з урахуванням кожної дрібниці, так щоб кожний метр простору був максимально функціональним і стильним.
Зроблений дуже якісний,дорогий ремонт. Встановлені всі необхідні меблі(з тумбою під прихований холодильник) У ванній кімнаті під стільницею місце під пралку з усіма виводами, гігієнічний душ. Замість рушникосушки зроблена тепла електрична стіна. Замість пластикових лючків-зроблені приховані отвори з плитки на магнітах. Щільно укладена тепла підлога повністю по всій квартирі-без радіаторів на стінах!(маю фото етапу укладання). Натяжна матова стеля з тіньовим профілем, підсвітками, та прихованими карнизами для штор.
Стоїть *х контурний газовий котел на обігрів води та теплої підлоги. Встановлені дорогі міжкімнатні двері зі шпону,з магнітними Італійськими замками.

Квартира знаходиться в центральній частині міста, район Княгинен, ЖК«Княгинен» **секція, **й поверх, з **ти. Вікна виходять у внутрішній двір. Просторий двір з відпочинковими зонами та величезним підземним паркінгом. В одній із секцій ЖК, буде великий ТРЦ. В ЖК вже працюють мінімаркети та різні кафешки. 
Хто шукає не просто квартиру з бюджетним косметичним ремонтом, - а стильну, сучасну,функціональну, зі справді якісним, продуманим ремонтом на довгі роки- це буде ідеальний варіант! Секція здана,документи на право власності зроблені!
 Якщо вона Вас зацікавила-запрошую на перегляди, та чекаю Ваших пропозицій;) P.S з рієлторами та посередниками готовий співпрацювати-лише у випадку якщо ви маєте реального покупця!
В послугах рекламування,ексклюзиву і.т.п не маю потреби.