довгострокова оренда квартира

місто Київ , вул. Голосіївська 13Б
Показати на карті
28'000 ГРН
325 за м2
К-ть кімнат: 2
Тип кімнат: розділені
Поверх: 18 із 20
Площа: 86 м2
Житлова площа: 0 м2
Кухня: 13 м2
Ванні кімнати: 2
Балкони: 2
оновлено: 16 лютого
Оренда 2-к квартири ЖК Голосієво Здається в довготермінову оренду 2-х кімнатна квартира за адресою вул. Голосіївська, 13Б в ЖК Голосієво Загальна площа 86кв.м, спальня - 18,6 кв.м, студіо - 31,9 кв.м, два санвузла, дві лоджії. ЖК Голосіївський має привабливе логістичне розташування. В пішій доступності (10-15 хв) дві станції метро Голосіївська та Деміївська. В наявності вся необхідна інфраструктура (салони краси, Супермаркет Новус, кафе, великий паркінг). В дворі комплексу розташована школа з дитсадком КМДШ, через дорогу від комплексу школа №85 і Голосіївський ліцей. В самому комплексі можна скористатися і послугами дитячого садка, художньої студії для дітей, музичної школи Nota Bene. Поряд з комплексом Голосіївський парк. Квартира світла з двома видовими балконами з видом на місто. Особливістю квартири є велика вітальня об’єднана з кухнею, де зручно проводити час та зустрічати гостей. Всі ваші речі можна помістити в вбудованих шафах, а також в окремому гардеробі. Два санвузли дозволять зекономити вранці мінімум 15 хв вашого часу).
На кухні є вся необхідна техніка посудомийна машина, варочна поверхня, духовка, мікрохвильова піч, холодильник з льодогенератором.
Будинок обладнаний відеонаглядом, також чергує консьєрж, три лфіти (включно з вантажним). Поряд з будинком багаторівневий паркінг. Є майданчик для вигулу собак.
Квартира раніше не здавалася в оренду. Ціна 28000 грн/місяць+комунальні+застава за 2 місяці+50% від місячної оплати комісія рієлтора



Схожі оголошення: