Aрхів - оголошення нерухомості не активне. Оновлено 22 березня

схожі активні оголошення за лінком:
продам будинок місто Львів



Схожі оголошення:

продам будинок

Львівська область ,  місто Львів
215'000 USD
383 за м2
УкрХата - оголошення нерухомості.
Код: 791219847
К-ть кімнат: 10
Поверх: 3
Площа: 560 м2
Земельна ділянка: 6 сот
оновлено: 22 березня
Залізничний; Продажа будинку Залізничний район; Продам відремонтований і обжитий будинок ***м* на приватизованій земельній ділянці * соток у Залізничному р-ні, житловий масив Білогорща (новобудови), у звязку з переїздом. Загальна площа трьохповерхового і **-ти кімнатного будинку становить *** м* +*** м* горище, житлова - *** м*. На першому поверсі знаходиться гараж (**,* м), майсерня-спортзал (**,* м*), прихожа (**,* м*), кухня-прачечна (**,* м*), кімната для покоївок (* м*) і приміщення під сауну (не дійшли руки) (**,* м*);
 На другому - велика вітальня (**,* м*), спальня (**,* м*), вітальня (**,* м*), кухня-їдальня(**,* м*), санвузол-душова (* м*), вихід на терасу; На третьому- три спальні (**,*, **,* і ** м*), кабінет (** м*), санвузол-джакузі (* м*) і тераса (**м*).
Горище площею *** м*. Планувплась бвльярдна.
 Індивідуальне газове опалення Економний конденсаційний котел. Вода подається з власної свердловини. Вікна - морений дуб, підлога – дубовий паркет, плитка. Міжкімнатні двері – дуб. Вхідні двері броньовані. На ремонт грошей не шкодували так як робили для себе. Можливо розділити на дві сім"ї. Мождивий торг!