Aрхів - оголошення нерухомості не активне. Оновлено 12 травня

схожі активні оголошення за лінком:
продам будинок Закарпатська область

продам будинок

Закарпатська область
139'000 USD
1219 за м2
УкрХата - оголошення нерухомості.
Код: 773168324
Кадастровий номер: 2110400000:01:012:0779
К-ть кімнат: 4
Поверх: 2
Площа: 114 м2
Земельна ділянка: 4 сот
оновлено: 12 травня
Продаж будинку *** м*; Продаж від забудовника!
м-н Паланок, м.Мукачево Дуже тиха, непроїздна вулиця! 
Власна земельна ділянка (* сот) Двір вкритий якісною бруківкою! Облаштована перидбудинкова територія! Повністю готовий паркан та ворота! Вистелений газон, встановлено автоматичний полив! Виведено все вуличне оствітлення, розетки та вода для поливу! 
Площа ***м.кв. * поверхи! На першому поверсі розташований великий сан.вузол, коридор та кухня- студіо! На другому поверсі (сан.вузол, * кімнати та балкон!) 
Покрівля (металочерепиця)
Дах утеплений піно поліуретаном 
Металопластикові вікна
Вхідні двері броньовані , металеві, утеплені Дуже якісні міжкімнатні двері!
Перекриття - моноліт! В середині приміщення зроблено ремонт під ключ! Встановлені кондиціонери, проведено інтернет! На першому поверсі та в туалеті другого поверху встановлено водяний підігрів підлоги! Вся сантехніка ванної кімнати Hansgrohe! Великоформатні зеркала з підсвіткою! Інсталяції Volle із підвісними туалетами! Встановлено шафу у прихожій у якій розмістилися всі комунікації ( щитова, котел, бойлер, інтернет на вхід водопостачання) Також встановлено кухню з вбудованою технікою! Кухня виготовлена із дуже дорогоро фасаду Eger! Ролети на вікнах типу день/ніч! Сходи із натурального дерева! Все освітлення енергозберігаюче, з можливістю регулювання через пульт! Стеля - натяжна! У всіх кімнатах підведений інтернет та телебачення!У будівлю заведено електропостачання потужністю **кВт! Підведено всі міські комунікації!( каналізація, вода) Додатково встановлено септик та скважину) На всі питання відповімо по телефону!