Aрхів - оголошення нерухомості не активне. Оновлено 2022р.

схожі активні оголошення за лінком:
здам довгостроково квартиру



Схожі оголошення:

довгострокова оренда квартира

місто Київ
18'000 ГРН
200 за м2
УкрХата - оголошення нерухомості.
Код: 759670639
Поверх: 9 із 16
Площа: 90 м2
Кухня: 15 м2
Ванні кімнати: 1
оновлено: 2022р.
Печерський; Здам *-х кімнатну квартиру на вулиці Драгомирова, *; Пропонується в довготривалу оренду затишна *-х кімнатна квартира на вулиці Драгомирова, * (Печерський район, метро Дружби народів). Квартира на * поверсі **-ти поверхового будинку. Під&#***;їзд після ремонту, є два ліфти, працює консьєрж. Квартира простора та затишна. Є всі необхідні меблі та техніка . Під будинком багато місць для паркування авто.
 Картира світла, повністю готова до проживання. Пільга на всі комунальні платежі **%. Шукаємо орендарів без домашніх улюбленців. Планування Раціональне та зручне планування, а саме * окремі просторі кімнати, велика кухня та хол. Є лоджія з коморою та гардеробна кімната. Чудовий вид з вікон на Ботанічний сад. Будинок і двір Тип будинку спец. проект Рік будівництва **** Тип стін цегляний будинок Опалення централізоване Висота стелі *.* м Інфраструктура Метро Дружби Народів у пішій доступності. Поруч багато дитячих майданчиків, шкіл, дитячих садків, магазинів, аптек, салонів краси, відділень банків. 
 Відмінна транспортна розв&#***;язка, зручно дістатися в будь-який куточок Києва. Можемо відправити відеогляд квартири. !!! ПРОХАННЯ ОГОЛОШЕННЯ НЕ ДУБЛЮВАТИ